Cheesecake-Brownie
Denne oppskriften passer til en 20 cm kakeform, rund eller firkantet.
Brownie bunn:
125 g meieri smør, smeltet
150 grovhakket mørk sjokolade
1 egg
150 g sukker
150 g hvetemel, siktet
1/2 ts ekte vaniljesukker
1/2 ts bakepulver
Cheesecake fyll:
250 g Philadelfia krem
1 ts vaniljesukker
75 g sukker
1 egg
1,5 dl fløte
- Sett på ovnen, 180 grader. Legg bakepapir i bunnen på kakeformen og langs kanten.
- Smelt smør og sjokolade i en kasserolle på svak varme, har du ikke sjokolade kan du bruke kakaopulver. Det er godt det og. La den avkjøles.
- Visp egg og sukker sammen, til den blir tykk og kremete.
- Rør inn sjokoladeblandingen.
- Rør inn resten av ingrediensene, sikt inn melet.
- Bred ut kakerøra i kakeformen. Og sett den i ovnen i ca.10 min.
- Visp sammen ingrediensene i cheesecake fyllet. Begynn med ostekremen, vaniljesukkeret, sukker og egg. Visp så inn fløten.
- Hell fyllet over browniebunnen, og sett den i ovnen i ca.15 min.
- La den avkjøles kaldt i 3-4 timer eller mer...
- Riv litt sjokolade over kaken før servering.
- Denne kaken holder seg saftig i flere dager.
- Nyt den!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar