Denne oppskriften er veldig enkel og rask. Og gir ca. 16 muffins.
Du kan velge om du vil bruke muffinsformer i papir i muffinsbrettet eller ikke...
Ca.250 gram hakket fryst spinat
1 halv løk
1 hakket hvitløk fedd
4 egg
2 dl fløte, surmelk er også greit
140 gr fetaost
140 gr fetaost
1/4 ts malt muskat
pepper
revet ost på toppen
- Stek løk, hvitløk.
- Tilsett spinaten, la den "godgjøre" seg på middelsvarme i noen minutter.Rør rundt av og til.Væsken fra spinaten skal dampes bort.
- Visp egg, fløte og krydder sammen i en bolle.
- Bland spinatblandingen i eggblandingen...Rør forsiktig rundt.
- Bland tilslutt inn fetaosten, rør forsiktig.
- Fordel røren på et smurt muffinsbrett eller i muffinsformer.
- Dryss revet ost på toppen.
- Stekes på 175 grader i ca. 30 min, til eggeblandingen har stivnet og osten har fått en fin gyllen farge på toppen.
- Spis de varme eller kalde med salat. oppbevares i kjøleskap og kan fryses.
♡
Hei! Så fin blogg du har! Tenkte jeg skulle prøve oppskriften her, men jeg ser ikke hvor fetaosten skal blandes i?
SvarSlettHei! Takk for at du liker bloggen♡
SvarSlettDu blander fetaosten i eggeblandingen:-)skal få det inn beskrivelsen...
Anette
Spennende oppskrift. Hvilken type fetaost brukte du? Apetina? Fin blogg også forresten :) Hvor mye hevet de omtrent?
SvarSlettHei Theamor! Jeg har brukt Apetina sin ja og de hever seg ikke noe særlig! Fint at du liker bloggen, setter pris på tilbakemelding:-)Ha en fin kveld!
Slett