29. okt. 2010

Making Creamy Vanilla Icing



Hvordan lage creamy icing! Denne er god!

Amerikansk vaniljesmørkrem, hvit
♡♡
Litt mer komplisert enn de andre variantene som fins.
Smaker best romtempererert, kremen blir hard hvis den er for kald.

4 ss mel
3,5 dl melk
Melk og mel kokes opp i en gryte under omrøring. la det stå noen sekunder på platen og rør rundt til det ser ut som en tykk grøt. Avkjøl til romtemperatur, men ikke altfor kald.
Pass på at det ikke blir klumper i denne.

250-300 gr meierismør
1,5 dl melis (siktet)
1,5 ts vaniljesukker/essens
Miks smøret helt hvitt og luftig. Tilsett melisen og vaniljesukkeret litt etter litt, tilsett tilslutt den avkjølte melblandingen og miks godt. Ikke ha alt for høy hastighet på mikseren da du vil få masse luftbobler i kremen.

Kan stå i romtemperatur i 1 dag. Kort holdbarhet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...