15. okt. 2010

Cupcakes toppinger!

Her kommer det oppskrifter på forskjellige frosting til cupcakes. Se flere oppskrifter her også!
Den enkleste varianten er å bruke kun kremfløte og siktet melis,
tilsatt noen dråper vanilje essens eller bringebær essens.


Fluffycream
3 dl kremfløte
ca.100 g melis
Pisk fløten til en fluffy krem. Tilsett melisen litt om gangen til du får smaken du ønsker.
Tilsett noen dråper bringebær essens eller vanilje essens.
og eventuelt amerikanske gelefarger.
Denne kremen er fin å bruke hvis du kun skal ha en fluffy topping, og bruke de store tipene som 1M eller 1B. 
Du kan også ta kakao i kremen hvis du vil lage sjokoladekrem! Smaker kjempegodt!

 "After eight" fluffycream!

 3 dl kremfløte
ca.10 stk after eight biter

  • Varm opp fløten i en kjele på svak varme, tilsett after eight bitene. Og la det smelte sammen, rør forsiktig rundt. Hvis du vil ha en sterkere smak av after eight tilsetter du flere biter.
  • Pass på så ikke fløten koker opp, da får du ikke vispet fløten senere!
  • Sett fløteblandingen i kjøleskap i ca.6 timer, til den er blitt gjennomkald.
    Og så er det bare å piske fløten som vanlig! Du kan godt tilsette litt melis hvis du vil ha en litt fastere konsistens. Prøv deg fram. 




Sjokolade smørkrem
100 g margarin (50/50 smør og margarin)
300 g siktet melis
1 1/2 ts kakao
1 1/2 ts vaniljesukker
3 ss kaffe
Smør må være romtemperert. Smøret piskes sammen med melisen til en fin og fluffy krem. Tilsett det resten til en smidig masse før kaffe tilsettes. 








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...