Men bruk de konsentrerte fargene, ellers så blir ikke glasuren så fast i konsistensen.
Ostekremen smaker veldig godt til sjokolade cupcakes og selvfølgelig gulrotmuffins!
Cream cheese frosting
300 g Philadelphia ost, naturell (romtemperert)
100 g smør (romtemperert)
ca.100-200 g melis, smak deg fram
2 ts vanilje essens/ekstrakt
eller smak med sitronsaft/appelsin/kokos
100 g smør (romtemperert)
ca.100-200 g melis, smak deg fram
2 ts vanilje essens/ekstrakt
eller smak med sitronsaft/appelsin/kokos
Smør og melis piskes hvitt og luftig, bruk en mixer, det er lettere.
Pisk inn osten, blandes godt sammen. Pass på å ikke pisk for mye for da skiller osten seg.
Tilsett de andre ingrediensene gradvis.
Smak deg fram.
Sett frostingen i kjølen for å få den til å stivne litt før du tar den på småkakene:-D
Pisk inn osten, blandes godt sammen. Pass på å ikke pisk for mye for da skiller osten seg.
Tilsett de andre ingrediensene gradvis.
Smak deg fram.
Sett frostingen i kjølen for å få den til å stivne litt før du tar den på småkakene:-D
Enkel Phila-ost glasur
200 g Philadelfia naturell
ca.6 ss melis
smak: 3 dråper sitronsaft ol.
Rør osten myk og bland litt sitronsaft og melis til en smidig masse. Smak deg fram med melis og sitronen. Tilsett mer hvis du ønsker.
Klar til bruk!
Klar til bruk!
Cheesespread
200 g fløteost, naturell
2 ss vann
1 dl melis
2 ts sitronskall
2 ts sitronsaft
Rør osten myk og bland til resten av ingrediensene. Fordel glasuren på muffinsene eller med sprøytepose.
Mascarpone glasur
2 pakker mascarpone
ca.3 ss melis
1 ts vaniljesukker
Bland alt sammen, du kan tilsette vaniljesukker/sitronsaft/appelsinjuice...
♡
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar