3. nov. 2010

Saftige banana cupcakes!

Banana cupcakes med creamcheese frosting!Saftige og gode... Mmmm...yummi!


Banana cupcakes
250 gram brunt sukker
 2 store egg
1 ts vanilje essens
3 middels store bananer, godt modne
0,5 dl surmelk
1 dl matolje
0,75 ts natron
1 ts bakepulver
250 g hvetemel, siktet
  • Pisk eggene godt, tilsett resten av det våte. Rør godt. 
  • Mos bananene med en stavmikser, tilsett det med det våte.

  • Tilsett det tørre, melet bør siktes. Så beholder røra den luftige konsistensen.
  • Ikke rør mer enn nødvendig.

  • Sett papirformene i muffinsbrettet og fyll muffinsene 2/3 fulle.
  • Stekes ved 180 grader i ca.20 min. Test med en kakepinne.
  • Avkjøl muffinsene før du tar på kremen.
    Vanilla banana frosting
    120 gram smør
    100 gram kremost
    400 gram melis
    1 ts vaniljeessens
    1/2 moden banan
    • Pisk smøret luftig og hvitt
    • Tilsett kremost og banan
    • Tilsett resten av ingrediensen
    • Hvis du ser at frostingen blir for tynn, tilsett mer melis.
    • Ha kremen i en kakesprøyte med ønsket tip.Og sprut i vei..:-)
    • Dryss over hakkede valnøtter eller annet strøssel.
    Her har jeg brukt Halloween baking cups med dødningshode pinner...kan kjøpes hos cacas.no



    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...