Banana cupcakes
250 gram brunt sukker
2 store egg
1 ts vanilje essens
3 middels store bananer, godt modne
0,5 dl surmelk
1 dl matolje
0,75 ts natron
1 ts bakepulver
250 g hvetemel, siktet
- Pisk eggene godt, tilsett resten av det våte. Rør godt.
- Mos bananene med en stavmikser, tilsett det med det våte.
- Tilsett det tørre, melet bør siktes. Så beholder røra den luftige konsistensen.
- Ikke rør mer enn nødvendig.
- Sett papirformene i muffinsbrettet og fyll muffinsene 2/3 fulle.
- Stekes ved 180 grader i ca.20 min. Test med en kakepinne.
- Avkjøl muffinsene før du tar på kremen.
Vanilla banana frosting
120 gram smør
100 gram kremost
400 gram melis
1 ts vaniljeessens
1/2 moden banan
- Pisk smøret luftig og hvitt
- Tilsett kremost og banan
- Tilsett resten av ingrediensen
- Hvis du ser at frostingen blir for tynn, tilsett mer melis.
- Ha kremen i en kakesprøyte med ønsket tip.Og sprut i vei..:-)
- Dryss over hakkede valnøtter eller annet strøssel.
Her har jeg brukt Halloween baking cups med dødningshode pinner...kan kjøpes hos cacas.no
♡
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar