2. des. 2010

Den store Kakeboka og Familie kokeboka!

 Skal du ønske deg en kakebok til jul må det bli denne! 
Mange gode oppskrifter! Mmmm...får helt vann i munn! 
fås kjøp hos cacas.no
Beskrivelse om boka:
Sverre Sætre er Norges fremste konditor og kakemons, mangeårig medlem av kokkelandslaget og eier av Sverre Sætre Konditori på Frogner i Oslo.

I Den store kakeboka lærer Sverre Sætre oss hvordan vi skal lage alle klassikerne i kaketradisjonen, fra suksesskake og sachertorte til bløtkake og blåbærpai. I tillegg gir Sætre også sine beste tips og råd for pynt og fyll, glasur og dekorasjoner – alt sånt som får svigermor til å dåne av misunnelse over kakebordet.


En annen bok jeg anbefaler er Familie kokeboka!
Den har fått hovedplassen på kjøkkenet mitt nå.Det jeg liker er at de har med raske enkle retter og mer avanserte. Absolutt en favoritt!
fås kjøpt hos cacas.no
Beskrivelse om kokeboka:

Hva skal vi ha til middag i dag?
Dette er boka som hjelper oss med maten vi lager hver dag – året rundt: den raske og sunne middagsretten, den gode kveldsmaten, den enkle frokosten eller lunsjen.

Med mer enn 800 oppskrifter og et utall tips, råd og ideer, er boka skrevet for å dekke alle familiens behov – fra middagsretter, salater og supper til barnemat og brødbaking. Resultatet er en bok som er både enkel, omfattende og allsidig, basert på kokkenes egne knep og erfaringer.
Nyttige henvisninger hjelper deg å finne variert tilbehør til middagen, og viser hvordan de mange oppskriftene kan kombineres på forskjellige måter.

Tom Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen er to av Norges mest kjente og profilerte kokker og matskribenter. I denne boka tar de i bruk alle kunnskapene sine for å hjelpe deg med hverdagsmaten hjemme på kjøkkenet.

"Tiårets beste kokebok" - Yngve Ekern, AftenpostenBegge bøkene kan kjøpes hos cacas.no  i nettbutikken eller i butikken i Tollbugata 19.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...