28. okt. 2010

Red velvet cupcakes med cream cheese!

Denne er god og så absolutt en favoritt nå!  Lagde den med en enkel kremost på toppen. Hadde dessverre ikke nok melis i hus. Så den ble for flytende enn det den skal være. Men god er den uansett, så det gjorde ingenting:-) Mmmmm....nammi!




Red velvet cupcakes
7 dl sukker
4 egg
7 dl mel
2 ts natron
1 ts kakao
5 ss vaniljesukker
2 ss hvitvins eddik
2 dl matolje, raps
5 dl kefir
ca.1 ++ss rød pastafarge/eller rødbeter juice (beet juice)

  • Sett ovnen på 180 grader 
  • Bland sukker og egg, vispes sammen til luftig. Eggene må være romtemperert.
  • Tilsett resten av det våte, matolje. Bland hvitvinseddiken og natron blandes sammen i et glass først. Masse bobler...!! hihi
  • Vent med rød fargen, tilslutt!
  • Bland alt det tørre i det våte, røres forsiktig sammen.  Melet siktes!!
  • Avslutt med rød fargen. Hvis du bruker den konsentrerte pasta fargen fra Wilton, så begynn med lite. Det kan være du må bruke ca. 2 ts i denne røra. Bland godt!
 Fargen må blandes godt inn! fargen ser litt rar ut på bilde pga.lyset!
  • Sett muffinsformene i et muffinsbrett og  fyll muffinsene ca.2/3. 
  • Stekes på 180 grader i ca.25 min.
  • Avkjøles på rist. 

Cream cheese frosting- Kremost 
3 pakker Philadelfia ost
150 gram meieri smør
ca.250 gram melis
1 ts vaniljesukker

  • Begynn med mykt romtemperert smør. Visp det godt til det blir luftig.
  • Bland resten av ingrediensene sammen, i en mikser ol. er best. Melisen siktes først!!
  • Settes i kjøleskap før bruk.

 
 

 Se hvordan jeg lager de enkle marsipan rosene her...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...