Red velvet cupcakes
7 dl sukker
4 egg
7 dl mel
2 ts natron
1 ts kakao
5 ss vaniljesukker
2 ss hvitvins eddik
2 dl matolje, raps
5 dl kefir
ca.1 ++ss rød pastafarge/eller rødbeter juice (beet juice)
- Sett ovnen på 180 grader
- Bland sukker og egg, vispes sammen til luftig. Eggene må være romtemperert.
- Tilsett resten av det våte, matolje. Bland hvitvinseddiken og natron blandes sammen i et glass først. Masse bobler...!! hihi
- Vent med rød fargen, tilslutt!
- Bland alt det tørre i det våte, røres forsiktig sammen. Melet siktes!!
- Avslutt med rød fargen. Hvis du bruker den konsentrerte pasta fargen fra Wilton, så begynn med lite. Det kan være du må bruke ca. 2 ts i denne røra. Bland godt!
Fargen må blandes godt inn! fargen ser litt rar ut på bilde pga.lyset!
- Sett muffinsformene i et muffinsbrett og fyll muffinsene ca.2/3.
- Stekes på 180 grader i ca.25 min.
- Avkjøles på rist.
Cream cheese frosting- Kremost
3 pakker Philadelfia ost
150 gram meieri smør
ca.250 gram melis
1 ts vaniljesukker
- Begynn med mykt romtemperert smør. Visp det godt til det blir luftig.
- Bland resten av ingrediensene sammen, i en mikser ol. er best. Melisen siktes først!!
- Settes i kjøleskap før bruk.
Se hvordan jeg lager de enkle marsipan rosene her...
♡
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar