Wenches Omelett
6 egg
4 dl melk
1 ts salt
grovmalt pepper
revet ost
Fyll
grønnsaker etter ønske
fisk/kjøtt
smør
salt og pepper
- Bruk rester av grønnsaker i kjøleskapet, f.eks spinat, purre , løk, biter av brokkoli eller blomkål, hvitløk, squash, til sammen ca 7-8 dl grønnsaker i biter.
- Begynn med å dele grønnsaker i biter og surr i litt smør i en stekepanne i 2-3 min.
- Legg grønnsakene over i en ildfast form.
- Pisk sammen egg, melk, salt, pepper og urtekrydder.
- Hell over grønnsakene i formen.
- Dryss over ost.
- Stek på nederste rille i varm stekeovn 200 grader i ca 20 min.
Tips! Rester avkjøles og brukes til lunsj/ nistemat neste dag.
Veldig god kald og varm så valget er ditt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar