9. mars 2011

Omelett i ildfast form!

Rask og kjempe enkel middag! Fin rett til å bruke opp rester og grønnsakene som begynner å gå ut av dato:-)

Wenches Omelett
6 egg
4 dl melk
1 ts salt
grovmalt pepper
revet ost

Fyll
grønnsaker etter ønske
fisk/kjøtt
smør
salt og pepper

  • Bruk rester av grønnsaker i kjøleskapet, f.eks spinat, purre , løk, biter av brokkoli eller blomkål, hvitløk, squash, til sammen ca 7-8 dl grønnsaker i biter.
  • Begynn med å dele grønnsaker i biter og surr i litt smør i en stekepanne i 2-3 min.
  • Legg grønnsakene over i en ildfast form.

  • Pisk sammen egg, melk, salt, pepper og urtekrydder.
  • Hell over grønnsakene i formen.
  • Dryss over ost.
  • Stek på nederste rille i varm stekeovn 200 grader i ca 20 min. 

Tips! Rester avkjøles og brukes til lunsj/ nistemat neste dag.
Veldig god kald og varm så valget er ditt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...